Adela Popescu Instagram : Adela Popescu S A Intors La Pro Tv De Ce Surprize A Avut Parte Să Vă Arăt Că Sunt Sănătoasă Dcnews

Adela Popescu și Radu Vâlcan moment amuzant la Vorbește lumea Radu. Florin Zamfirescu şi-a luat adio de la spectatori.


Adela Popescu A Postat Pe Instagram O Poză In Bikini

Adela Popescu se poate declara fără nicio ezitare un om fericit împlinit pe toate planurile.

Adela popescu instagram. Adela Popescu răsfățată de Radu Vâlcan. Vedeta a lipsit astăzi de la Vorbește Lumea după ce i-a fost rău motiv pentru care a făcut testul COVID. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem.

View this post on Instagram. Adela și Radu formează un cuplu de 11 ani s-au logodit în 2014 și s-au căsătorit în anul următor. Adela Popescu a coborât din avion și a renunțat la vacanța la Roma.

Cosmina Păsărin cea care i-a ținut locul la matinalul de la Pro TV a făcut anunțul în direct. Din fericire cei doi sunt bine şi nu au simptome grave. Facebook twitter instagram contact.

Aceasta păstrează în permanență legătura cu medicii pentru a-i informa cu privire la noile simptome care apar. Vedeta a făcut anunțul chiar în timpul emisiunii Vorbește Lumea printr-un apel pe Skype. Că altfel jar mânca a precizat Adela pe Instagram înainte de se sui în avionul spre capitala Italiei.

Soția lui Radu Vâlcan a anunțat că este infectată cu coronavirus cu mai bine de două săptămâni în urmă motiv pentru care a rămas acasă. Adele și-a oficializat relația pe Instagram și. Voi știți că mie îmi e frică să zbor Adela Popescu fericită că va petrece un weekend la Roma.

Adela Popescu suferă de o formă ușoară a virusului fiind carantinată în propria sa casă. 10 Octombrie 2021. Mi se pare destul de greu ce urmează să fac acum și anume să mă privesc în ochi și să-mi spun că sunt.

Adela Popescu a fost confirmată pozitiv cu Covid-19. Nu ştiu dacă v-am zis dar şi Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Din fericire starea de sănătate a vedetei nu este gravă și încearcă pe cât posibil să-și protejeze bebelușul.

La un moment dat însă Horia Brenciu a murdărit-o pe Adela cu tort iar aceasta a dispărut din nou ca să își refacă machiajul scrie protvro. Iubita lui Reghecampf ar fi însărcinată în trei luni. Tot așa să fiți încă 888.

VEZI GALERIA FOTO 1 9 Ulterior Laura Cosoi 39 de ani una dintre cele mai bune prietene ale Adelei a publicat la Insta Story mai multe fotografii cu prezentatoarea imagini printre care s-a numărat și una cu ea și Radu îmbrățișați. Din păcate acesta a fost pozitiv așa că prezentatoarea TV va sta departe de colegii din platou pentru două săptămâni. Dragii mei ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții.

Adela Popescu a împlinit 35 de ani. Cele mai noi. Ediția de joi a emisiunii Vorbește lumea a început fără Adela Popescu.

Vedeta va avea alături de ea o echipă și deja a anunțat o parte din ea. Instagram Adela Popescu a revenit de luni în postura de prezentatoare la Vorbește lumea. Primul coleg anunțat este Shurubel care a fost om de radio 10.

Adela Popescu s-a simţit rău iar în urma unui test a aflat că are coronavirus. O să fiu prezentă de acasă Blonda spune că ieri a început să-i. Și soțul meu s-a îmbolnăvit de Covid-19 s-a îmbolnăvit și micuțul de două luni 20 Septembrie 2021 1406.

Adela Popescu a fost infectată cu coul coronavirus. Adela Popescu a fost depistată cu Covid-19. Prezentatoarea de la PRO TV a făcut anunțul în direct intervenind prin skype în cadrul emisiunii Vorbește lumea pe care o prezintă alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Îndrăgita prezentatoare urma să-și boteze mezinul Adrian vineri 10 septembrie dar a fost nevoită să anuleze evenimentul. Adela Popescu a fost confirmată miercuri seară cu Covid-19.

Mă duce mă la Roma de ziua mea. Faptele mari nu se fac de unul singur ele se întâmplă atunci când mai mulți oameni se întâmplă a spus Adela Popescu. Cu puțin timp în urmă vedeta ProTV Adela Popescu a anunțat că s-a infectat cu coronavirus.

Însă a dat peste cap și planurile vedetei. Nu cred în moartea pe scenă Sunt în prima zi m-au lovit simptomele mă gândesc la toate variantele cum să. Radu Vâlcan prins pe picior greșit.

Adela Popescu Adela Popescu atac de panica Adela Popescu Radu Valcan Adela Popescu vacanta Roma Autor. Bineînțeles fanii au fost extrem de amuzați de momentul dintre cei doi. Băieții cei mari sunt în grija bunicilor.

Adela Popescu nu s-a mai abținut și i-a pus o întrebare rușinoasă soțului său chiar în direct așa că acesta nu a știut cum să reacționeze. Cum se simte și prin ce stări a trecut din cauza Covid-19. 13m Followers 420 Following 6237 Posts - See Instagram photos and videos from Adela Popescu adela_popescu.

Ce au in comun unul din 4 romani. Ce școală îmi doresc pentru copiii mei. Pe imagine actrița a scris.

Ce se va întâmpla cu vedeta și cei trei copii. Miros de toamna si prima zi de scoala. Adela Popescu are COVID.

Adela Popescu trece prin momente grele. Nu toti putem striga dar toti putem visa. În momentul de față Adrian fiul cel mic al Adelei Popescu este sănătos și nu are niciun simptom specific coronavirusului asta și pentru că vedeta de la Pro TV poartă mască și îl ferește cât poate de mult.

Totuși chiar dacă Radu Vâlcan nu îi oferă multe cadouri soției sale și nu îi umple casa de flori el are grijă ca ea să fie fericită și odihnită ba chiar îi îndeplinește câteva plăceriVedeta le-a povestit tuturor că este mulțumită pentru că acesta este atent la lucrurile mărunte din viață. Şi micuţul cel de două luni. Bogdan și Shurubel le-au dezvăluit telespectatorilor că prezentatoarea TV va întârzia.

Din nefericire aceasta nu a fost vaccinată. Eu cu cafeaua Adrian dormea sus Andrei si. Al treilea fiu al perechii s-a născut pe 11 iulie 2021.

Adela Popescu dezvăluiri din izolare. Cunoscuta cântăreață actriță și vedetă TV Adela Popescu a împlinit 35 de ani la dat de 8 octombrie însă escapada romantică la Roma pregătită de soțul său Radu Vâlcan a fost anulată dintr-un motiv toal neașteptat. Mai multe articole alte stiri.

Soția lui Radu Vâlcan a povestit că i-a lipsit pofta de mâncare și că a fost puternic afectată psihic de aflarea rezultatului pozitiv. Citeste mai mult despre. Adela Popescu a făcut anunţul în cadrul emisiunii Vorbeşte lumea.

Motivul a fost faptul că a fost însărcinată și spune Adela nu a vrut să riște. Adela Popescu și Shurubel diagnosticați cu Covid-19. Stateam astazi pe teresa.

Telespectatorii se întreabă când revine Adela Popescu la Vorbește Lumea după infectarea cu COVID-19. Într-un final însă vedeta a intrat în direct prin telefon și le-a mărturisit tuturor situația în care se afla. Actriţa care a născut în vară al treilea băieţel al familiei a anunţat că Radu Vâlcan şi fiul lor cel mic au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

În cadrul ediției din. În ziua în care a împlinit 35 de ani vedeta și-a făcut o promisiune importantă un principiu pe care ar trebui să îl adopte de fapt toate femeile indiferent de vârstă. Vedeta se teme acum ca cel mic să nă contacteze boala asta pentru că Alexandru şi Andrei erau deja la bunici.

Adela Popescu s-a simțit rău așa că. Lovitură imensă pentru Anamaria Prodan. Rată de infectare record.

Totodată prezentatoarea Voebeşte lumea spune că luase decizia să se imunizeze în curând însă nu a mai apucat să facă acest lucru. A post shared by Horia Brenciu horiabrenciu Vedeta a primit și un tort de care s-a bucurat ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă. Adela Popescu a fost și ea infectată cu noul coronavirus.

Adela Popescu 34 de ani și Radu Vâlcan 44 de ani au trei fii Alexandru 5 ani Andrei 2 ani și Adrian 2 luni. Adela Popescu ar fi. Ce urări frumoase a primit prezentatoarea TV.

Bogdan Ciudoiu face și el parte.


Adela Popescu Detalii Cu Impact Emoțional De La Naștere Eram In Agonie Imploram Pentru Incă Puțină Anestezie Mă Rugam și Urlam Click Mobile


Adela Popescu Poză Cu Burtica De Gravidă Insărcinată In 30 De Săptămani Perfecte Ro


Adela Popescu Gave Birth To A Baby Boy Makes More Than Ten Girls Uneath


Pro Tv Adela Popescu și A Surprins Fanii De Pe Instagram Ce Fotografie A Postat Bdquo Ce Voiam Eu Să Vă Zic


Adela Popescu Facebook


Video Adela Popescu Face Crăciunul Pe Meleaguri Fierbinţi Ipostaza Emoţionantă In Care A Fost Surprinsă Alături De Băieţii Ei


Adela Popescu Cea Mai Frumoasă Declarație De Dragoste Pentru Soțul Ei Mesajul A Devenit Viral Pe Internet Perfecte Ro


Adela Popescu Pusă In Dificultate Mă Aflu Intr O Situație Fără Precedent Spectacola Ro


Radu Valcan New Picture With Adela Popescu I Find It Difficult Doesn T It It Just Doesn T Look Like It It Really Is


Adela Popescu


Ce A Apărut Pe Pagina De Instagram A Adelei Popescu După Ce Anunţat Că A Născut Suntem Patru Spynews Ro


Galerie Foto Adela Popescu și A Etalat Burtica De Gravidă In Toată Splendoarea Cum Arată Vedeta In Costum De Baie In Luna A Patra De Sarcină


Adela Popescu Cadou șocant Pentru Radu Valcan Pană și El A Fost Uluit Nu Se Aștepta Impact


Adela Popescu A Izbucnit In Lacrimi La Volan Radu Valcan S A Speriat Teribil I A Stat Inima In Primele Secunde Spectacola Ro


Adela Popescu Returned To Her Long Hair How Good The Star Looks After The New Makeover Photo


Adela Popescu Instagram


Adela Popescu A Dezvăluit Primele Imagini Din Camera Celui De Al Treilea Copil Elle Ro


Adela Popescu On Instagram Nascutatoamna Adelapopescu Instagram Adel


Adela Popescu S A Intors La Pro Tv De Ce Surprize A Avut Parte Să Vă Arăt Că Sunt Sănătoasă Dcnews

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url